Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wracać ?

Bengtsson1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć ,mam pewne wachania się nad grą ,bo pamiętam czasy jak super się grało ,ale chyba dużo się zmieniło i podobno mało osób gra ,i nie wiem czy wracać ,co wy o tym sądzicie  ? Czy bez wydawania pieniędzy dam radę  jakoś wyjść na dobre itemki ,mam nadzieję że pomożecie :D ?

Opublikowano

bez kasy nie zaczynaj  chyba, że będziesz grać po 12h przez pare miesięcy, poprostu nie ma gdzie zarabiać kasy

Opublikowano

Polece ci Tera Online. 

W 4 story bez grubego portfela nie ma co grac i to nie to co kiedys lecz nawet spoko jest jak sie ma haj$

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja nie grałem przez długi czas i nie dawno powróciłem do tej gry muszę powiedzieć że liczba osób grających w tą grę zmalała i to bardzo, ale jest bardzo dużo fajnych zmian takich jak wprowadzenie bg czy możliwość sprzedaży i kupna tynek i tym podobnych przedmiotów usunięcie 2 bitwy i bastionu według mnie było fatalną zmianą, nie wydałem na tą gre ani złotówki a jakoś się dorobiłem ale zajęło mi to bardzo długo pomimo tego polecam powrócenie do gry miła atmosfera przetrwała 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Troszke sie oplaca, troszke nie.

Po tych patchach latwo jest wbic lvl z kasa nie, na wojenkach jest kazdy sobie rowny ( dostaje 97lvl na okres wojenny ) jesli lubisz grac bardzo dlugo i zbierac pieniadze, by potem je wydac na itemki to prosze bardzo - mozesz grac. Jesli niechcesz za bardzo tak grac to musisz miec portfel naladowany okolo 4000zl.
Polecialbym Ci prywatny serwer p4story - patch 4.3 ze starym gui :)

Opublikowano

Eq łatwo zrobić wtf czy my mówimy o tej samej grze? bo jeżeli masz na myśli set 18 to może i tak ale 20+ i broń 22 pvp to pare ładnych stówek musiałbyś wydać jeżeli nie umiesz ulepszać, albo miesiącami tyrasz na tynki żeby sb takie eq zrobić 

Opublikowano

Eq łatwo zrobić wtf czy my mówimy o tej samej grze? bo jeżeli masz na myśli set 18 to może i tak ale 20+ i broń 22 pvp to pare ładnych stówek musiałbyś wydać jeżeli nie umiesz ulepszać, albo miesiącami tyrasz na tynki żeby sb takie eq zrobić 

To ja k***a nie umie ulepszac, to niech sobie przeczyta z jakich + bic. Eq latwo i to bardzo zrobic ;) Osoba ktora umie grac to i z +18 da rade, +22/21 bijesz z 19 majac wielkie tyny. Wczoraj mialem 13 losowan od 1 do 30 levela. Kazde, dokladnie od 19 levela losowanie liczb bylo z nagroda minimum 500s, 3 losowania mialem z 75gold, 140 oraz 287 gdzie mam ss'a i jak wrzuce na hosting to moge sie podzielic, wygralem jedynie losowanie z 75 gold, gdzie dzisiaj zrobilem 3 przedmioty Arkana i wbilem kazdy na +18 wydajac ~20 sztuk zlota na ulepszacze. Wszystkie goldy wbite od 0 grajac wczoraj, wczesniej mialem postac 43 gdzie nawet eq z wypo nie bylo.

Swoja droga, narzekacie na ilosc graczy, a wszystkich odrzucacie, zniechecacie do gry, a co najlepsze zapraszacie na serwery prywatne ktorych juz nie dlugo nie bedzie ;) Wystarczy zerknac na glowny IRC lub Come ;)

518831445005751729602.png

Opublikowano

Aceyy, a ile miales goldow na start? Takie kity to mozesz wkrecac dzieciom na forum 4story.pl nie tutaj.

Nie mozliwe, abys od wczoraj wbil taki lvl oraz 3 itemy pvp +18 oraz w tak szybkim czasie zarobil 100+g.

Co do tematu pisalem juz.

Opublikowano

Czemu privów ma nie być ? p4story istnieje podobno od 3 lat :)

Ja tam nie wiem dokładnie czemu ma ich niby nie być , ale nawet jeśli ich nie będzie to i tak nikt nie wróci do tych naciągaczy co tylko kasę chcą Pl'y i inne gówna .

Bo już połowa ludzi co kiedys grała ma ich w dupie , jest wiele więcej podobnych gier tego typu , co można się pobawić pograć bez wydawania tyle kasy , oczywiście w każdej jest coś za realną kasę , ale jest o wiele łatwiej być równym z innymi bez wydawania kasy . Obecnie nie znam gry , na którą trzeba wydać więcej kasy niż 4story ...

Battlefield play4free -- na tą grę ludzie wydawają kase , ale nie aż tak dużo , a niektórzy umią sobie poradzić z takimi bez wydawania kasy.

Warrock -- gra też , z premą się gra o wiele łatwiej , ale oczywiście da się takich z premą pocisnąć bez wydawania kasy .

Jedni piszą że wydali na 4story ponad 6tys. zł ... Was kur*a chyba poje*ało żeby tyle kasy wydać ... Za 6tys to nowego najlepszego kompa można kupić + jeszcze kilka browarów . Jak tyle kasy wydałeś to może ci się udało takie eq wbić , ale sorry żeby w 1 czy 2 dni takie eq wbić .

Opublikowano

Aceyy, a ile miales goldow na start? Takie kity to mozesz wkrecac dzieciom na forum 4story.pl nie tutaj.

Nie mozliwe, abys od wczoraj wbil taki lvl oraz 3 itemy pvp +18 oraz w tak szybkim czasie zarobil 100+g.

Co do tematu pisalem juz.

Eq wypozyczone mialem ;) zaczynalem z 0s. Wczoraj stworzylem kolejna postac, i teraz dobilem level 56. Zarobilem ~40g na samych loteriach.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Już nie opłaca się.. Jedynie 4Story4Vendeta. Prywatne serwery. Żeby w tej grze mieć jakieś EQ to jedynie trzeba zapłacić. 

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Opłaca się grać w 4story ale na niemieckim serwerze, najlepiej rozwinięte.Też myślę żeby zacząć grać na DE ale szkoda mi mojego eq na pl'u.Jakbyś chciał zagrać ze mną to napisz na privie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stare klimaty, małe zainteresowanie itp. Gra już zanika.

Wyszyły/wychodzą o wiele wiele lepsze gry niż 4story.

Ale dobrze zapamiętam 4story i na pewno o niej nie zapomnę.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czasy świetności tej gry mineły wieki temu &(jakieś 4 lata xD) Nie polecam sam już skończyłem bo gra to teraz pay2win

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra nie jest tak jak myślicie. I co z tego że p2w. Gra jeszcze ma swoich graczy na całym świecie. Nie podoba sie, nie grać. Tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...